Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Αρχιγελοίος ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Σαμαρικής Ν.Δ. ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αντώναρος: Αρχιγελοίος ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Σαμαρικής Ν.Δ. ο Άδωνις Γεωργιάδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Άνγκελα Μέρκελ, Ευάγγελος Αντώναρος, Νέα Δημοκρατία,

Νέα επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος φέρεται να ανέφερε πως:

«Φέρνουν την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για να πιέσει να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ νωρίτερα είχε εξαπολύσει μύδρους κατά του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τις δηλώσεις του για τη βόμβα στο Κολωνάκι.

Τώρα στο στόχαστρό του δεν βρέθηκε μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο Άδωνης Γεωργιάδης, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί «αρχιγελοίο ακροδεξιό αντιπρόεδρο της Σαμαρικής Νέας Δημοκρατίας», καθώς με τις δηλώσεις του «εκθέτει μια ολόκληρη παράταξη και στην ουσία διατυπώνει μια προσωπική προσβολή προς την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ο αρχιγελοίος ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Σαμαρικής Νεας Δημοκρατίας φερεται να έχει δηλώσει τα εξής:

«Φερνουν τη καγκελλάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μερκελ για να πιέσει να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών».

»Θελω να πιστεύω ότι τέτοιου είδους παραληρηματικές συμπεριφορές εκφράζουν προφανώς μόνο τον ίδιο και τις κάθε μερα όλο και πιο φανερές ρίζες που έχει στον ακροδεξιό κι έντονα αντιευρωπαικό χώρο από τον οποίο μεταπήδησε με ευκολία στη ΝΔ.

»Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά: Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει ακέραια την ευθύνη για τον διορισμό του εν λόγω ατόμου στη θέση που έχει και τη διατηρηση του σ αυτήν αντιλαμβάνεται κάτι πολύ απλό;

»Οτι με όσα λέει δημόσια ο αναπληρωτής του εκθέτει και μια ολοκληρη παράταξη και στην ουσία διατυπώνει μια προσωπική προσβολή προς την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης.

»Λεει δηλαδή ότι η κ. Μερκελ δεν έχει δική της άποψη και άγεται και φερεται από τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση για να έρθει στην Αθήνα. Δηλαδή η Γερμανίδα καγκελλάριος ειναι άβουλη και παραδομένη στον Τσίπρα.

»Αλλά μπορεί και να μην έχει πάρει είδηση ο κ. Μητσοτακης. Ποιος ξέρει; Αλλωστε με τη συμπεριφορά του έχει αποδείξει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μεσα…Εστω και μεγάλο κοστος. Τις σχέσεις της χώρας με φίλους, εταίρους και συμμάχους».

Σχετικά άρθρα