Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάει στη Ν.Δ. η Εύα Καϊλή; Τι απαντά η ίδια

Πάει στη Ν.Δ. η Εύα Καϊλή; Τι απαντά η ίδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κίνημα Αλλαγής, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,

Απάντηση στα σενάρια προσχώρησής της στη ΝΔ έδωσε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή, με ανάρτησή της στο Facebook.

«Η κ. Καϊλή ενημέρωσε ότι η οριστική της απόφαση θα ανακοινωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει κόμμα», σχολίασαν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Η ανάρτηση της Εύας Καϊλή

«1. Έδωσα τις πιο κρίσιμες μάχες σε Εθνικές εκλογές, παρότι μου αφαιρέθηκε η έδρα 2 φορές. Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε την προσφορά του Πασοκ, όταν άλλοι μας εγκατέλειπαν.

2. Κανείς δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται απο το καταστατικό. Στο παρελθόν ήταν κομματικός διορισμός για εκλεκτούς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όχι όμως πια.

Τίποτα δεν μου χαρίστηκε ούτε ήταν βόλεμα, είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε εκλεγμένου να κρίνεται το έργο του από τους πολίτες, εκτός αν συντρέχει ηθικός λόγος αποκλεισμού.

Με απορία διαβάζω λοιπόν δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη φορά ούτε φαντάζομαι θα είναι η τελευταία…», έγραψε η ευρωβουλευτής.

Σχετικά άρθρα