Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόκληση Τόμσεν: Να πείτε στους υπουργούς σας να μη λένε βλακείες

Πρόκληση Τόμσεν: Να πείτε στους υπουργούς σας να μη λένε βλακείες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γκίκας Χαρδούβελης, Πολ Τόμσεν, Σοφία Βούλτεψη, Σταύρος Παπασταύρου, Τρόικα,

Σε νέα πρόκληση προέβη ο επικεφαλής της τρόικας στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα.

Κατά την συνάντηση στην οποία είχε η τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών τη περασμένη Τρίτη, με τον υπουργό οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη , τη Σοφία Βούλτεψη και τον Σταύρο Παπασταύρου, ο Πολ Τόμσεν φαινόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι δεν συναντήθηκε η τρόικα με τον Αντώνη Σαμαρά, όπως είχε συμβεί όλες τις προηγούμενες φορές.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο κ. Χαρδούβελης είπε στους τροϊκανούς ότι θα πρέπει να είναι σύντομοι στις επισκέψεις τους και ότι η νέα επίσκεψη των εκπροσώπων των δανειστών δεν πρέπει να κρατήσει πάνω από 15 μέρες.

«Πρέπει η επίσκεψη σας να ολοκληρωθεί σε 15 μέρες. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι» τους είπε ο υπουργός σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Τότε ο κ. Τόμσεν ύψωσε τον τόνο της φωνής του και είπε: «Να πείτε στους υπουργούς σας να μη λένε βλακείες» αναφερόμενος στα σενάρια για φοροελαφρύνσεις.

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και αιφνιδιάστηκαν. «Εμείς δε λέμε βλακείες, εσείς τις λέτε» ήταν η απάντηση που έλαβε από τον κ. Παπασταύρου και κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.

Σχετικά άρθρα