Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βαρουφάκης τσακώνεται σε ζωντανή σύνδεση και… πουλά κοσμήματα της γυναίκας του (βίντεο)

Ο Βαρουφάκης τσακώνεται σε ζωντανή σύνδεση και… πουλά κοσμήματα της γυναίκας του (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Βίντεο, Γιάνης Βαρουφάκης, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025, Πάτρα,

Ο επικεφαλής του κόμματος ΜΕΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης ενώ μιλούσε στον αέρα της εκπομπής του καναλιού Super B, δεν…ανέχτηκε, όπως είπε, ερώτηση δημοσιογράφου, έβγαλε το ακουστικό του και έφυγε, αφήνοντας σύξυλους και με την… απορία τους παρουσιαστές!

Στη συνέχεια μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος του Super B Χρήστος Ξάνθης μπήκε στην αίθουσα της αγοράς Αργύρη, που όπως αναφέρει το dete είναι δημοτικός και όχι ιδιωτικός χώρος για να καλύψει την ομιλία, ο Γιάνης Βαρουφάκης του είπε να περάσει έξω γιατί δεν είχε… πρόσκληση!

Δείτε βίντεο

:

Στο μεταξυ, αντί για κουπόνια το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ΜέΡΑ 25 πουλάει κοσμήματα που κατασκευάζει η σύζυγος του πρώην υπουργού Δανάη Στράτου, από τα έσοδα των οποίων ενισχύεται οικονομικά ο φορέας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο κ. Βαρουφάκης μιλούσε στην «Αγορά Αργύρη» στην Πάτρα και στην είσοδο της αίθουσας είχε στηθεί τραπεζάκι πάνω στο οποίο εκτίθονταν τα κοσμήματα.

Μάλιστα από μικροφώνου και ενώ ταυτόχρονα έδειχνε στο κοινό ένα υπέροχο κόσμημα, ο κ. Βαρουφάκης ενημέρωσε τους ακροατές του πως ήταν σε εξέλιξη και λαχειοφόρος, με τον τυχερό να κερδίζει το συγκεκριμένο κομφοτέχνημα της Δανάης Στράτου.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα