Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρ. Κουτσονάσιος: «Πρόξενος πολιτικής προχειρότητας και γελοιότητας» ο Πάνος Καμμένος

Χρ. Κουτσονάσιος: «Πρόξενος πολιτικής προχειρότητας και γελοιότητας» ο Πάνος Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, Πάνος Καμμένος, Χρήστος Κουτσονάσιος,

Με μια σκληρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο γνωστός νομικός και στέλεχος του ΠΡΑΤΤΩ, Χρήστος Κουτσονάσιος, τις επιθέσεις που εξαπολύει με αυτάρεσκο ύφος ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του κατά του Νίκου Κοτζιά.

«Η αισθητική είναι η ηθική του μέλλοντος. Πόσο δίκιο είχε ο Φ. Νίτσε όταν με μοναδικό τρόπο διατύπωνε τον ορισμό της αισθητικής», έγραψε ο κ. Κουτσονάσιος και συνέχισε:

»Δεν είχε όμως τότε υπ’ όψιν του τον κ. Καμμένο, ο οποίος με αυτά που λέει και πράττει προσβάλλει καθημερινά βάναυσα την αισθητική και την πολιτική ηθική και όχι μόνο, γιατί η πολιτική αμετροέπεια έχει ως επακόλουθο και το απύθμενο θράσος όταν βγαίνει μια ανακοίνωση του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που λέει:

»«Ο ασκόπως περιφερόμενος κύριος Κοτζιάς κατορθώνει να ταλαιπωρεί την αισθητική μας».

»Απίστευτο; Όχι βέβαια. Ο με στρατιωτική φόρμα παραλλαγής πρόξενος καθημερινής πολιτικής προχειρότητας και γελοιότητας, που σαν την χαρτορίχτρα προαναγγέλλει καθημερινά το πρωί την παραίτησή του άμα έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή και το βράδυ την αποσύρει, εγκαλεί άλλους, τελείως ξεδιάντροπα, για την παραβίαση της αισθητικής.

»Δεν ντρέπεται να επιτρέπει την έκδοση τέτοιων ανακοινώσεων περί αισθητικής;

»Γιατί να ντραπεί, εκλογές έρχονται, η υποκρισία και η ντροπή περισσεύουν. Το θέμα είναι εμείς οι υπόλοιποι πως αντιδράμε».

Σχετικά άρθρα