Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλη η Παπακώστα: Θα με βρουν απέναντι όπως δεν έχω κάνει ποτέ 18 χρόνια

Έξαλλη η Παπακώστα: Θα με βρουν απέναντι όπως δεν έχω κάνει ποτέ 18 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Κατερίνα Παπακώστα, Σκόπια, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν την Πέμπτη η Κατερίνα Παπακώστα στέλνοντας μηνύνατα προς πάσα κατεύθυνση.

«Θα με βρουν απέναντι όπως δεν έχω κάνει ποτέ 18 χρόνια που πολιτεύομαι» προειδοποίησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζοντας ότι θα αξιοποιήσει κάθε μέσο προστασίας που της παρέχει η Δημοκρατία έναντι όσων υποστηρίζουν ότι η υπουργοποίησή της ήταν προϊόν συναλλαγής προκειμένου να υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Κ. Παπακώστα υπογράμμισε ότι αυτό που την ενέπνευσε στο κυβερνητικό πρόγραμμα ήταν η κοινωνική ατζέντα.

Μάλιστα, η υφυπουργός επιτέθηκε στην αντιπολίτευση γιατί βάφτισε «παροχολογία» την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους κάνοντας λόγο για «ολισθηρό κι επικίνδυνο ατόπημα” και για υποστήριξη του “κοινωνικού δαρβινισμού».

Η Κ. Παπακώστα επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες ώστε να επιλυθεί το ζήτημα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Παράλληλα, η Κ. Παπακώστα σημείωσε ότι η Αλβανία θα πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο της αποκλιμάκωσης της έντασης που έχει δημιουργηθεί τονίζοντας ότι η ένταξή της στην Ε.Ε. «περνά από την Αθήνα».

Η Κ. Παπακώστα επισήμανε ότι η Αλβανική κυβέρνηση θα πρέπει να δείξει σεβασμό στην εθνική μειονότητα και τα δικαιώματά ενώ υπογράμμισε ότι η ασφάλεια είναι «προϋπόθεση Δημοκρατίας κι ανάπτυξης» και κάλεσε τα κόμματα να αποφύγουν την κριτική προς την Αστυνομία για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Σχετικά άρθρα