Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αυγενάκης στηρίζει απροκάλυπτα τις αντισυγκεντρώσεις εθνικιστικών στοιχείων

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αυγενάκης στηρίζει απροκάλυπτα τις αντισυγκεντρώσεις εθνικιστικών στοιχείων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Λευτέρης Αυγενάκης, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Η μεν ΝΔ Θεσσαλονίκης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διοργάνωση της αυριανής πολιτικής συγκέντρωσης με ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο δε γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης στηρίζει απροκάλυπτα τις αντισυγκεντρώσεις εθνικιστικών στοιχείων» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, ο Λ. Αυγενάκης «γνωρίζει πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ του δημοκρατικού δικαιώματος της διαδήλωσης και των αντισυγκεντρώσεων εναντίον εκδηλώσεων πολιτικού φορέα.

»Οι αντισυγκεντρώσεις συνιστούν μια αντιδημοκρατική και φασιστική πρακτική, από την οποία η ΝΔ θα έπρεπε να παίρνει αποστάσεις, και όχι να τις αγκαλιάζει.

»Αυτά, βέβαια, είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Μητσοτάκη, που αντί να απομονώσει τα ακροδεξιά στοιχεία μέσα στη ΝΔ, τους έχει παραδώσει και τα κλειδιά του κόμματος».

Νωρίτερα ο γραμματέας της ΝΔ μιλώντας στον ραδιοσταθμό 24/7 είχε δηλώσει: «Όχι, δεν αποθαρρύνουμε όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν αύριο για τη συμφωνία των Πρεσπών.

»Είμαστε κατά της βίας αλλά υπέρ της ελευθερίας έκφρασης, δεν ποινικοποιούμε τον πατριωτισμό, είναι δικαίωμα των πολιτών να εκφράσουν τη διαφωνία τους, ο κ. Τσίπρας δεν το θέλει γιατί δεν μπορεί πια να κυκλοφορήσει στο δρόμο».

Σχετικά άρθρα