Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τζιτζικώστας κάλεσε τον Θεοδωράκη να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Τζιτζικώστας κάλεσε τον Θεοδωράκη να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Μακεδονία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Σκόπια, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

«Να καταψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών αν και όταν έρθει για κύρωση στη Βουλή», κάλεσε τον Επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών τη χαρακτήρισε «προβληματική, επικίνδυνη και εθνικά επιζήμια» και επισήμανε ότι «είναι μια συμφωνία που θα οδηγήσει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής».

Απευθυνόμενος στον Επικεφαλής του «Ποταμιού», που παρέστη στο συνέδριο, ο κ. Τζιτζικώστας τον κάλεσε να αναθεωρήσει το «Ποτάμι» τις θέσεις του και να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών αν και όταν έρθει για κύρωση στην ελληνική Βουλή, ενώ υπογράμμισε ότι «η συγκεκριμένη συμφωνία ενισχύει τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων κι αυτό το βλέπουμε ήδη».

Σχετικά άρθρα