Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να σιωπά επιδεικτικά για τις καταλήψεις στα σχολεία

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να σιωπά επιδεικτικά για τις καταλήψεις στα σχολεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαθητικές Καταλήψεις, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Σχολεία,

Απάντηση στις «πηγές» της Νέας Δημοκρατίας δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των μαθητικών καταλήψεων.

Όπως αναφέρει, η αξιωματική αντιπολίτευηση «αναγκάστηκε να διαχωρίσει τη θέση της» από τις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία.

«Όμως, οι ακραίες, μισαλλόδοξες και διχαστικές δηλώσεις των κ. Γεωργιάδη-Βορίδη, τις οποίες επανέλαβαν και σήμερα, αλλά και οι ακροδεξιές ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών, δεν αντιμετωπίζονται μέσω ανώνυμων πηγών και διαρροών. Θα πρέπει να καταδικαστούν επίσημα και έμπρακτα».

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία δε μπορεί να ψηφοθηρεί και να μην παίρνει ξεκάθαρη θέση για τη διείσδυση νεοναζιστών στα σχολεία, ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για τη Δημοκρατία και το πολίτευμα, ενώ και ο κ. Μητσοτάκης «δε μπορεί να σιωπά επιδεικτικά και να κρύβεται, εδώ και τόσες μέρες».

«Αν η αξιωματική αντιπολίτευση εννοεί αυτά που γράφει περί «ανοιχτών μυαλών», τότε οφείλει να οριοθετηθεί άμεσα και ξεκάθαρα απέναντι στη μισαλλοδοξία, κι όχι τα στελέχη της να φλερτάρουν καθημερινά με την πατριδοκαπηλία και την ακροδεξιά ρητορική.

Οι προσπάθειες της Χρυσής Αυγής να δηλητηριάσει τους μαθητές απομονώνονται στα σχολεία από το μαθητικό κίνημα, το οποίο αγωνίζεται διαχρονικά για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα