Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπακώστα: Το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο το μπλοκ του Καραμανλή, με την ανοχή Μητσοτάκη

Παπακώστα: Το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο το μπλοκ του Καραμανλή, με την ανοχή Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Παπακώστα, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Σημίτης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Φώφη Γεννηματά,

Για «σιωπητήριο του Μητσοτάκη» έκανε λόγο η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, σχολιάζοντας τις προσπάθειες της Φώφης Γεννηματά να συνδέσει τον Κώστα Καραμανλή (και την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας 2004-2009) με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στην υπόθεση του C4I, του συστήματος ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς Αγωνες του 2004.

«Ανήκω στην Καραμανλική σχολή σκέψης», τόνισε η κ. Παπακώστα μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

«Το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό, με τη σιωπή του κ. Μητσοτάκη, έχει στόχο το μπλοκ του κ. Καραμανλή, με την ανοχή του Μητσοτάκη».

«Να θίγουν τον Καραμανλή και να μη μιλάει η Νέα Δημοκρατία;», είπε.

Σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε με τα ημερολόγια της αστυνομίας, είπε: «Είναι σοβαρό θέμα. Πλήττεται το γόητρο και το κύρος της αστυνομίας. Ήδη από χθες (σ.σ. 21/11) διενεργείται έρευνα, θα δω τα αποτελέσματα και μετά θα σας πω αν είμαι ικανοποιημένη».

Αναφερόμενη στην επιχείρηση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου η ΕΛ.ΑΣ έκανε χρήση «αύρας», η κ. Παπακώστα τόνισε:

«Υπάρχει σχεδιασμός, παλεύουμε με διαχρονικές εκκρεμότητες. Η νέα πολιτική εδράζεται στο δόγμα της μηδενικής ανοχής. Η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί ό,τι εξοπλισμό διαθέτει».

Ερωτηθείσα αν θα κάνει πράξη παλαιότερη δήλωση της ότι «θα στέλνω τον λογαριασμό στον Ρουβίκωνα», απάντησε:

«Όταν κάποιος θα στρέφεται κατά του Δημοσίου, προκαλώντας ζημιές, τότε το Δημόσιο θα στρέφεται κατά των υπαιτίων και θα παίρνουν τον λογαριασμό στο σπίτι τους».

Σχετικά άρθρα