Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για πολιτική που γονατίζει τη μεσαία τάξη κάνει λόγο η Γεννηματά

Για πολιτική που γονατίζει τη μεσαία τάξη κάνει λόγο η Γεννηματά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Κίνημα Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά,

«Ο κ. Τσίπρας παίρνει από τον ελληνικό λαό 10 και του επιστρέφει ένα» ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι με την «πολιτική της μιζέριας» που εφαρμόζει «γονάτισε τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε τους πιο αδύναμους».

«Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο κ. Τσίπρας. Γιατί αυτά τα δυσβάσταχτα πρωτογενή πλεονάσματα, βάζουν θηλιά στο λαιμό της χώρας, υπονομεύουν την ανάπτυξη, οδηγούν σε διάλυση το Κοινωνικό Κράτος» ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Γεννηματά παρουσιάζοντας την πρόταση νόμου του Κινήματος Αλλαγής με τίτλο «Πρώτη δέσμη μέτρων οικονομικής ανάκαμψης και κοινωνικής δικαιοσύνης».

«Έχει το θράσος ο κ. Τσίπρας, να καλεί τους Έλληνες να τον ευγνωμονούν, ο “κύριος 10-1″» είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ενώ εξαπέλυσε δριμεία κριτική και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως ανέφερε, η Ν.Δ. «προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αποτυχία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να πετύχει τη συντηρητική παλινόρθωση: Υπόσχεται ανάπτυξη για τους λίγους, χωρίς δίχτυ προστασίας για όσους έχουν ανάγκη, αμφισβητεί τα εργασιακά δικαιώματα, εξαγγέλλει νέες περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες».

Σχετικά άρθρα