Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ξύλο» της Ρένας στις χυδαιότητες του Άδωνι – Πώς η Δούρου συνέθλιψε τα fake news του Γεωργιάδη

«Ξύλο» της Ρένας στις χυδαιότητες του Άδωνι – Πώς η Δούρου συνέθλιψε τα fake news του Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Οργισμένη ήταν η απάντηση της Ρένας Δούρου στη διασπορά νέων ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών από τον ακροδεξιό λαϊκιστή της Νέας Δημοκρατίας, τον περιβόητο Άδωνι Γεωργιάδη, τον λασπολόγο του ακροδεξιού ΛΑΟΣ, που τώρα γλείφει εκεί που παλαιότερα χυδαία έφτυνε, δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε τηλεοπτική του παρουσία στον ΣΚΑΪ, ζήτησε να ανοίξει έρευνα για την περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, ισχυριζόμενος με το γνωστό παραληρηματικό του ύφος -που το θεωρεί σπουδαία ρητορική ικανότητα, ενώ για τους υπολοίπους συνιστά ηχορύπανση- ότι η Ρένα Δούρου προχωρά στο κλείσιμο μονάδων ημερήσιας νοσηλείας, προσφέροντας έτσι κέρδη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ο ίδιος δημαγωγός και λαϊκιστής -που είχε βάλει τον ελληνικό λαό και πλήρωνε εισιτήριο για να μπει στα δημόσια νοσοκομεία- υποσχέθηκε ότι η Ν.Δ. ως κυβερνητική πλειοψηφία μετά τις εκλογές θα ανοίξει όλους τους λογαριασμούς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές.

«Να ψαχτεί και η κ. Δούρου» συνέχισε, αναφερόμενος στην περίπτωση των μονάδων ημερήσιας νοσηλείας.

Άμεση ήταν η απάντηση της κ. Δούρου. Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της περιφέρειας Αττικής επισημαίνει ότι η περιφέρεια Αττικής ακολουθεί και εφαρμόζει πιστά τη νομιμότητα, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και συγκεκριμένα την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Χαρακτηρίζει απολύτως ψευδή τον ισχυρό ότι η Περιφέρεια επιχειρεί να κλείσει τις μονάδες και σημειώνει ότι πρόσφατα έδωσε 4 άδειες λειτουργίας σε μονάδες, που πληρούσαν τις προϋποθέσεις του νόμου.

Όπως αναφέρει αυτή τη στιγμή δεν εκκρεμεί καμία αίτηση για αδειοδότηση Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας στην Περιφέρεια Αττικής, πλην μίας συγκεκριμένης περίπτωσης, η οποία είχε αδειοδοτηθεί αρχικά από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εν λόγω αδειοδότηση από τον ΙΣΑ όμως ακυρώθηκε από το αρμόδιο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών γιατί βασίσθηκε σε διατάξεις αποφάσεων (ΦΕΚ Β 1804/2-7-2014 και ΦΕΚ Β 3206/2014) που είχε θεσπίσει πρώην Υπουργός Υγείας της ΝΔ, και οι οποίες κρίθηκαν παράνομες ως θεσπισθείσες κατ’ υπέρβαση νομοθετικής εξουσιοδότηση.

Σχετικά άρθρα