Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

KINAΛ: Οι αγώνες απέναντι στη Χούντα, πυξίδα για τη νέα γενιά

KINAΛ: Οι αγώνες απέναντι στη Χούντα, πυξίδα για τη νέα γενιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 21η Απριλίου (Πραξικόπημα), Δικτατορία, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, Πολυτεχνείο,

«Οι αγώνες για τη δημοκρατία δεν πρέπει ποτέ να γίνουν ένα ιστορικό παρελθόν» δήλωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης για την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

«Τιμάμε το Πολυτεχνείο αναλαμβάνοντας το δικό μας χρέος και τη δική μας ευθύνη σήμερα. Να διασφαλίσουμε την ποιότητα της δημοκρατίας, να θωρακίσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς. Είναι θέμα μόνιμου αγώνα» επισήμανε ο κ. Χριστοδουλάκης.

«Η επέτειος του Πολυτεχνείου θυμίζει σε όλους μας πως η Δημοκρατία δεν ήταν και δεν είναι πάντα δεδομένη» ανέφερε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «σε μια εποχή που ακροδεξιά, νεοναζιστικά μορφώματα, όπως η Χρυσή Αυγή, επιχειρούν να ξαναγράψουν την ιστορία, είμαστε και θα είμαστε όλοι παρόντες, προασπίζοντας τις αξίες, τα ιδανικά και τους αγώνες των φοιτητών απέναντι στη Χούντα, που αποτελούν πυξίδα για τη νέα γενιά του σήμερα».

Σχετικά άρθρα