Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών

Τι δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Σημίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Τράπεζες,

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» δήλωσε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ερωτηθείς για το δημοσίευμα των «Νέων», σύμφωνα με το οποίο η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διέταξε το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών τόσο του ίδιου, όσο και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

«Οι λογαριασμοί έχουν ανοιχτεί. Ας ανοίξουν ό,τι θέλουν» ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα.

Όπως υποστήριξε, «ψάχνουν εδώ και καιρό να ενοχοποιήσουν τον Κώστα Σημίτη και βάζουν στο κάδρο και τη σύζυγο του και τον αδελφό του για μια κατάθεση ενός Γάλλου πρώην στελέχους της εταιρίας «Θαλής» που ενδιαφερόταν για το C4I, ο οποίος καταδικάστηκε στη Γαλλία γιατί δεν μπόρεσε να αποδείξει όσα ισχυριζόταν».

Έκανε επίσης λόγο για παιχνίδια δικαστικών λειτουργών με βάση συζητήσεις καφενείου και πρόσθεσε ότι «αυτό θα τους έρθει μπούμερανγκ γιατί η ίδια η δημοκρατία με τους νόμους της έχει απαντήσεις».

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, στην κυβέρνηση «προφανώς δίνουν κουράγιο στους ΑΝΕΛ λέγοντας τους ‘μείνετε, όλο και κάποιον θα βάλουμε φυλακή’».

«Τα έχουμε ξαναζήσει αυτά» πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα