Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Μαξίμου «στριμώχνει» ΝΔ για νέα κυβίστηση – Βορίδης, Άδωνις και Κυρανάκης ακυρώνουν Μητσοτάκη

Το Μαξίμου «στριμώχνει» ΝΔ για νέα κυβίστηση – Βορίδης, Άδωνις και Κυρανάκης ακυρώνουν Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Εκκλησία της Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Μάκης Βορίδης, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία,

«Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να επιβεβαιωθεί ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ. Το ένα μετά το άλλο, πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, προεξαρχόντων του Αντιπροέδρου της, Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και εσχάτως του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ακυρώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τάσσονται κατά της πρότασης συμφωνίας», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με την πρόταση συμφωνίας μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι μετά την κοινή ανακοίνωση του Αλ.Τσίπρα με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, «η ΝΔ εξέφραζε επισήμως την ικανοποίησή της, διεκδικώντας μάλιστα και την πατρότητα της πρότασης συμφωνίας».

«Δεν περιμένει κανείς ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μπορέσει να επιβληθεί στους ακραίους που ελέγχουν το κόμμα του και στους υπόγειους σχεδιασμούς τους.

»Περιμένουμε ωστόσο από τον κ. Μητσοτάκη μία ξεκάθαρη απάντηση: Η ΝΔ παραμένει υπέρ της πρότασης συμφωνίας με την Εκκλησία της Ελλάδος ή για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ο κ. Μητσοτάκης έγινε πάλι έρμαιο των ακροδεξιών;» σχολιάζει ολοκληρώνοντας το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Σχετικά άρθρα