Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουίκ: Δεν πρέπει να είμαστε χειροκροτητές του ΣΥΡΙΖΑ

Κουίκ: Δεν πρέπει να είμαστε χειροκροτητές του ΣΥΡΙΖΑ

“Δεν είναι δυνατόν να γυρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ από την αντιπολίτευση την αντιμνημονιακή χειροκροτητές” τόνισε ο Τέρενς Κουίκ σε συνέντευξή του στον Real FM σε μια προσπάθεια να μπει μια διαχωριστική γραμμή από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ώστε να synex;isei na διεκδικεί αυτόνομο ρόλο στην πολιτική σκηνή.

“Δεν μπορούμε να εμφανιζόμαστε ότι είμαστε οι ακόλουθοι του, οι χειροκροτητές του, οι συνοδοιπόροι του. Ο ΣΥΡΙΖΑ τη δουλειά του, εμείς τη δουλειά μας” υπογράμμισε για να συμπληρώσει με νόημα «Εμείς πήραμε μια απόφαση και χάρηκα ιδιαίτερα που αυτό το ανακοίνωσε με έναν θυμό μέσα του ο πρόεδρός μας ο Πάνος Καμμένος, χθες το βράδυ στο Kontra, που είπε ότι τελείωσε αυτή η ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Όσον αφορά το θέμα του αιγιαλού που επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να το θέσει ως κοινό αντιπολιτευτικό αίτημα ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε ξεκάθαρα ότι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι αντίθετοι με το νομοσχέδιο τονίζοντας “Δεν είναι δυνατόν να γυρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ από την αντιπολίτευση την αντιμνημονιακή χειροκροτητές, όταν εμείς του λέμε “έλα εδώ, να υπογράψεις την πρόταση μας για εξεταστική, η οποία αφορά μνημόνια και ΕΛΣΤΑΤ”».

Σχετικά άρθρα