Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουίκ: Δεν πρέπει να είμαστε χειροκροτητές του ΣΥΡΙΖΑ

Κουίκ: Δεν πρέπει να είμαστε χειροκροτητές του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, ΣΥΡΙΖΑ, Τέρενς Κουίκ,

“Δεν είναι δυνατόν να γυρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ από την αντιπολίτευση την αντιμνημονιακή χειροκροτητές” τόνισε ο Τέρενς Κουίκ σε συνέντευξή του στον Real FM σε μια προσπάθεια να μπει μια διαχωριστική γραμμή από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ώστε να synex;isei na διεκδικεί αυτόνομο ρόλο στην πολιτική σκηνή.

“Δεν μπορούμε να εμφανιζόμαστε ότι είμαστε οι ακόλουθοι του, οι χειροκροτητές του, οι συνοδοιπόροι του. Ο ΣΥΡΙΖΑ τη δουλειά του, εμείς τη δουλειά μας” υπογράμμισε για να συμπληρώσει με νόημα «Εμείς πήραμε μια απόφαση και χάρηκα ιδιαίτερα που αυτό το ανακοίνωσε με έναν θυμό μέσα του ο πρόεδρός μας ο Πάνος Καμμένος, χθες το βράδυ στο Kontra, που είπε ότι τελείωσε αυτή η ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Όσον αφορά το θέμα του αιγιαλού που επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να το θέσει ως κοινό αντιπολιτευτικό αίτημα ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε ξεκάθαρα ότι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι αντίθετοι με το νομοσχέδιο τονίζοντας “Δεν είναι δυνατόν να γυρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ από την αντιπολίτευση την αντιμνημονιακή χειροκροτητές, όταν εμείς του λέμε “έλα εδώ, να υπογράψεις την πρόταση μας για εξεταστική, η οποία αφορά μνημόνια και ΕΛΣΤΑΤ”».

Σχετικά άρθρα