Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Η αποκατάσταση των αδικιών στα σώματα ασφαλείας είναι το πρώτο θετικό βήμα

Γεροβασίλη: Η αποκατάσταση των αδικιών στα σώματα ασφαλείας είναι το πρώτο θετικό βήμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιατροί ΕΣΥ, Δικαστικοί Λειτουργοί, Ένστολοι, Όλγα Γεροβασίλη, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

«Η άρση των αδικιών στα σώματα ασφαλείας είναι ένα πρώτο θετικό βήμα» δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, για την καταβολή αναδρομικών σε συνταξιούχους και σε εν ενεργεία ένστολους, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς, γιατρούς του ΕΣΥ και άλλους δημόσιους λειτουργούς.

«Εμείς θα κάνουμε πράξη όλες τις δεσμεύσεις μας που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων πολιτώ.

»Χωρίς κίνδυνο να αποκλίνουμε από τους δημοσιονομικούς στόχους και βήμα -βήμα θα αποκαταστήσουμε όλες τις κοινωνικές αδικίες, ανεξάρτητα, αν αυτοί που έφεραν σε αυτή τη κατάσταση τη χώρα μας κουνάνε σήμερα το δάχτυλο» είπε μιλώντας στη Βουλή.

Ανέφερε ακόμη πως ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιων τις υπογραφές έχουν «οι οριζόντιες περικοπές, οι περικοπές των συντάξεων, οι απολύσεις και τα μέτρα φτωχοποίησής του».

«Η περικοπή τους δεν ήταν τυχαία» συνέχισε εξαπολύοντας βολές κατά της Ν.Δ:

«Ήταν μια συνειδητή πολιτική με ιδεολογικό υπόστρωμα που στηρίζεται ακόμα και σήμερα ως κύρια θέση της Ν.Δ. για απαξίωση του δημόσιου τομέα.

»Στον αντίποδα αυτών των πολιτικών, εμείς δεν αγγίξαμε μισθούς και συντάξεις, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε διαρθρωτικές αλλαγές.

»Καταφέραμε να στηρίξουμε, στα στενά δημοσιονομικά πλαίσια που έχουμε, το κοινωνικό κράτος και κάθε μικρή ρωγμή του».

Σχετικά άρθρα