Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης πάει Ελσίνκι για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Ο Μητσοτάκης πάει Ελσίνκι για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελσίνκι, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Στο Ελσίνκι μεταβαίνει σήμερα Τετάρτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να πάρει μέρος ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο θα εκλέξει τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, την Τετάρτη στις 15.30, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε πάνελ της ολομέλειας με θέμα: «Ευημερία για όλους – Περισσότερη ανάπτυξη και θέσεις εργασίας για την Ευρωπαϊκή οικονομία».

Θα ακολουθήσουν στις 19.00, η ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στην ολομέλεια του Συνεδρίου, στις 19.30 το debate των δύο υποψηφίων (Μάνφρεντ Βέμπερ – Αλεξάντερ Στουμπ) και στις 20.00 η Σύνοδος Κορυφής του ΕΛΚ.

Την Πέμπτη στις 11.00 ο πρόεδρος της Ν.Δ. και η ελληνική αντιπροσωπεία θα ψηφίσουν για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο περιθώριο του συνεδρίου ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σειρά διμερών επαφών. Μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν, τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας Πάμπλο Κασάντο και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ της Κύπρου Αβέρωφ Νεοφύτου

Σχετικά άρθρα