Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Εκλογές, Κώστας Μπακογιάννης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, έκανε ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Γκάζι, παρουσία εκατοντάδων Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε τη «Φωνή Αρχών και Εμπιστοσύνης» για να σταθεί, όπως ο ίδιος ανέφερε στην ομιλία του, «ξανά η Αθήνα όρθια».

Το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Κώστα Μπακογιάννη είναι: «Ξεκινάμε μαζί, για να φέρουμε τα κάτω πάνω».

Ο χώρος (Academy Πειραιώς 117) ήταν κατάμεστος από κόσμο ενώ υπήρχε και πολύς κόσμος συγκεντρωμένος απ’ έξω, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στην Πειραιώς να γίνεται με δυσκολία.

Από την Τρίτη, ο Κώστας Μπακογιάννης θα ξεκινήσει -χωρίς κάμερες- περιοδείες σε γειτονιές της πρωτεύουσας, προκειμένου να συναντηθεί με τους πολίτες και να ενημερωθεί για τα προβλήματα της πόλης.

Σχετικά άρθρα