Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΚΕ για σκάνδαλα σε Υγεία-εξοπλιστικά: Το σύστημα λειτουργεί με βάση τη μίζα

ΚΚΕ για σκάνδαλα σε Υγεία-εξοπλιστικά: Το σύστημα λειτουργεί με βάση τη μίζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εξοπλιστικά Προγράμματα, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Νίκος Σοφιανός, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis,

Για πολιτικές και ποινικές ευθύνες στα σκάνδαλα σε Υγεία και εξοπλιστικά έκανε λόγο ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μιλώντας στο κανάλι «Open», ανέφερε ότι πολιτικές ευθύνες υπάρχουν, ενώ για τις ποινικές ανέφερε ότι το ΚΚΕ θα μελετήσει το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και θα τοποθετηθεί.

Υπογράμμισε ότι αυτό το σύστημα λειτουργεί με βάση τη μίζα και σχολίασε ότι αξιοποιούνται από τη μια μεριά οι ευθύνες για τη «Novartis» κι από την άλλη οι ευθύνες για το Μάτι και τη Μάνδρα, «σε μια αντιπαράθεση διπολικού αποπροσανατολισμού από μια ατζέντα “καυτή” που την έχουν συνδιαμορφώσει».

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο και μαζί διατηρούν ενεργούς τους εφαρμοστικούς νόμους, όπως ο νόμος Βρούτση που έγινε νόμος Βρούτση-Αχτσιόγλου και καταργεί τον αγώνα για Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας» σημείωσε ο κ. Σοφιανός.

Για τις εκλογές είπε ότι το κρίσιμο δεν είναι το πότε θα γίνουν, αλλά να δοθεί λογαριασμός σε ένα δίπολο που έχει κουράσει τον λαό με την εναλλαγή της ίδιας πολιτικής με διαφορετικά πρόσωπα.

Για τις δημοτικές εκλογές επισήμανε ότι το ΚΚΕ «στη συζήτηση περί “ανεξάρτητου” και “αυτοδιοικητικού” είναι εναντίον, διότι είναι πολιτικά τα προβλήματα και οι επιλογές».

Πρόσθεσε ότι οι δημοτικές εκλογές είναι και για την πόλη της Αθήνας, λέγοντας πως ο δήμος χρησιμοποιήθηκε σαν εφαλτήριο για άλλες φιλοδοξίες, ενώ για τις υποψηφιότητες που ακούγονται ανέφερε ότι «έχουμε πολλούς μουσαφίρηδες στην πόλη».

Σχετικά άρθρα