Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις και Καμμένος ενθουσιάστηκαν με ένα αρκουδάκι – Μυαλά δημοτικού στη λαϊκή δεξιά (βίντεο)

Άδωνις και Καμμένος ενθουσιάστηκαν με ένα αρκουδάκι – Μυαλά δημοτικού στη λαϊκή δεξιά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια… αρκούδα «ένωσε» τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Μπορεί να διαφωνούν σε πάρα πολλά όσο αφορά το πεδίο της πολιτικής, όμως ένα βίντεο στο Twitter, με πρωταγωνιστή μία αρκουδίτσα, συγκίνησε και τους δύο άντρες.

Το βίντεο που κάνει το «γύρο των κοινωνικών δικτύων» είχε την περιπέτεια μιας μικρής αρκούδας που κάνει τα πρώτα της βήματα… αριστερά από την μητέρα της και τη διαρκή της προσπάθεια να ανεβεί μια χιονισμένη και δύσκολη πλαγιά.

Παρά τις συνεχείς του αποτυχίες, τελικά το αρκουδάκι καταφέρνει να φτάσει στη μητέρα του, χρησιμοποιώντας το δεξιό μονοπάτι που είχε χρησιμποιήσει η μεγάλη αρκούδα.

Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται η μητέρα αρκούδα η οποία δεν προσπάθησε να το βοηθήσει σε καμία περίπτωση, αφήνοντάς το μόνο του να καταλάβει τα λάθη του.

Όσο διδακτικό κι εάν είναι το βίντεο, το γεγονός και μόνο ότι οι πολιτικοί της λαϊκής δεξιάς ενθουσιάζονται με βίντεο με αρκουδάκια λέει πολλά για τα μυαλά που κουβαλάνε. Εμείς τι φταίμε;

Σε κάθε περίπτωση δείτε το βίντεο με το αρκουδάκι, όχι γιατί το προτείνουν Άδωνις και Καμμένος, οι μπούληδες της λαϊκής δεξιάς, αλλά γιατί έχει ντοκιμενταρίστικο ενδιαφέρον.

Σε ό,τι αφορά Άδωνι και Καμμένο τους συστήνουμε να πάνε να διαβάσουν Πλάτωνα μπας και βρουν το φως. Και μην πεταχτεί ο Άδωνις και πει «εγώ διάβασα Πλάτωνα», διότι η απάντηση είναι ότι «Διάβασες αλλά λέξη δεν κατάλαβες σχολαστικέ γραμματικέ».

Σχετικά άρθρα