Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης: Η Τρόικα θα φύγει μόνο με εκλογές

Παπαδημούλης: Η Τρόικα θα φύγει μόνο με εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόικα,

Ο μοναδικός τρόπος να φύγει η Τρόικα από την Ελλάδα είναι να γίνουν εκλογές είπε σε συντέντευξή του στο ραδιόφωνο Κόκκινο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

“Όσοι θέλουν να απαλλαγούμε από την Τρόικα, ας ξέρουν ότι ο δρόμος είναι ένας: να αποκτήσουμε το ταχύτερο δυνατό άλλη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο και άλλη κυβέρνηση” τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε αρνητικά την απόφαση του ΚΚΕ να αποχωρήσει από την ευρωομάδα της αριστεράς και έκανε λόγο για αυτοαπομόνωση και ρήξη που τους οδήγησε στην ομάδα των φασιστών.

“Το ΚΚΕ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρωομάδα της Αριστεράς, στην οποία μετείχε από την ίδρυσή της, και να μετακινηθεί στους μη Εγγεγραμμένους. Εκεί τη συντριπτική κυριαρχία -αριθμητική, επομένως και πολιτική- η ακροδεξιά της Μαρίν Λε Πεν. Προσωπικά, μου προκαλεί θλίψη, πολιτικά, η επιλογή του ΚΚΕ να φύγει από την Ευρωομάδα και να ενταχθεί στους μη Εγγεγραμμένους. Αυτή του η επιλογή του για αυτοαπομόνωση και ρήξη με όλα τα άλλα κόμματα της Αριστεράς που συναποτελούν την Ευρωομάδα εδώ και δεκαετίες (μεταξύ αυτών και κομμουνιστικά κόμματα από την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Τσεχία) τους οδήγησε σε μια ομάδα που, κακά τα ψέματα, κυριαρχούν οι φασίστες” υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Σχετικά άρθρα