Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Κοτζιάς: «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου»

Νίκος Κοτζιάς: «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Κοτζιάς, Πάνος Καμμένος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Εξωτερικών,

«Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου. Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία», έγραψε ο Νίκος Κοτζιάς το βράδυ του Σαββάτου στο Twitter.

Την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Κοτζιά προκάλεσε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία μεταξύ άλλων αξίωσε «ο κ. Καμμένος, αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για τον χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο».

Τι είχε προηγηθεί

Ανακοίνωση για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, εξέδωσε νωρίτερα το Σάββατο η Νέα Δημοκρατία.

Όπως υποστηρίζει το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμά της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού, λες και είναι δικά του.

»Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημά της» ανέφερε η Νέα Δημοκρατία.

Στη Νέα Δημοκρατία και το σχόλιό της για τον Πάνο Καμμένο απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Όπως υποστηρίζουν, «είμαστε οι μόνοι που δε θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

»Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι».

»Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις.

»Αυτή είναι η διαφορά μας», απάντησαν οι ΑΝΕΛ.

Στην ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει, «ο κ. Καμμένος, αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για τον χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο».

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητεί από τον υπουργό Άμυνας να εξηγήσει επίσης «γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για τον σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Η τελευταία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ήταν που προκάλεσε την οργή του Νίκου Κοτζιά.

Σχετικά άρθρα