Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδόπουλος: Μιλούν για «σκευωρία» αυτοί που έβρισκαν αθώους τον Άκη, τον Γιάννο, τον Μαντέλη

Παπαδόπουλος: Μιλούν για «σκευωρία» αυτοί που έβρισκαν αθώους τον Άκη, τον Γιάννο, τον Μαντέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ερρίκος Ντυνάν, ΚΕΕΛΠΝΟ, Κίνημα Αλλαγής, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ,

«Το μεγάλο φαγοπότι στην υγεία, τον εκτροχιασμό της φαρμακευτικής δαπάνης, την απίστευτη ρεμούλα, τον εκμαυλισμό συνειδήσεων από πολυεθνικές όπως η Novartis, τη προκλητή ζήτηση υπηρεσιών – προμηθειών – φαρμάκων – εξετάσεων, τις κραυγαλέες υπερτιμολογήσεις, την μετατροπή Κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος – του Ερρίκος Ντυνάν δωρεάς του ΕΕΣ – σε Ιδιωτική Κλινική, τη σκανδαλώδη διαχείριση στο ΚΕΕΛΠΝΟ… τα ονομάζουν «σκευωρία» και «φάμπρικα διώξεων» αυτοί που υπερχρέωσαν την Ελλάδα και βρίσκανε αθώους τον Άκη, τον Παπαντωνίου, τον Μαντέλη, τον Σμπώκο, τον Τσουκάτο…» δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, Σάκης Παπαδόπουλος.

«Δεν βιαζόμαστε. Οι συνεδριάσεις της Εξεταστικής θα συνεχιστούν. Το πόρισμα θα παραδοθεί κανονικά την 21/11/18 στον πρόεδρο της Βουλής και τότε θα αποδειχθεί εάν τεκμηριώνονται υπουργικές ευθύνες, ποιων, για ποια αδικήματα, πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής…

»Τότε θα αναμετρηθούν τα επιχειρήματά μας με τα δικά σας κ.κ. Γεωργιάδη, Λοβέρδο και όσοι άλλοι θεωρείτε ότι «μας έχετε για πρωινό…» τονίζει ο Σ. Παπαδόπουλος.

Σχετικά άρθρα