Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΝΔ ζητά να δημοσιευθούν τα στοιχεία για τους διορισμούς στο Δημόσιο

Η ΝΔ ζητά να δημοσιευθούν τα στοιχεία για τους διορισμούς στο Δημόσιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Γεωργαντάς, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Νέα Δημοκρατία, Προσλήψεις, Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης,

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων (ΑΚΕ) προς την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου κατέθεσε η ΝΔ, ζητώντας να δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία για διορισμούς στο Δημόσιο.

Σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας Γ. Γεωργαντάς σημείωσε ότι «καταθέτουμε σήμερα ερώτηση με την οποία ζητούμε να μας κοινοποιηθούν όλα τα στοιχεία για τους διορισμούς που πραγματοποίησε η κυβέρνηση βάσει των εξαιρέσεων που ψήφισε από την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου του 2006 (Π.Υ.Σ. 33/2006), η οποία προβλέπει την αναστολή διορισμών και προσλήψεων προσωπικού στο Δημόσιο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που ανήκουν στο κράτος».

«Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσει η κ. Ξενογιαννακοπούλου όλα τα σχετικά στοιχεία προκειμένου να έχουν οι πολίτες και τα κόμματα της αντιπολίτευσης πλήρη εικόνα του αριθμού, του τρόπου και της σκοπιμότητας αυτών των προσλήψεων», συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα