Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τατσόπουλος ως… ειδικός στην κεντροαριστερά δίνει “κατευθύνσεις”

Ο Τατσόπουλος ως… ειδικός στην κεντροαριστερά δίνει “κατευθύνσεις”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΗΜΑΡ, Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, Κεντροαριστερά, ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Τατσόπουλος,

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM ο Πέτρος Τατσόπουλος απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, αφού τον ενδιαφέρει η Εθνική Βουλή επισημαίνοντας “εκεί θα παραμείνω”.

Τοποθετήθηκε, ακόμα, για την κίνηση των “58” φίλων του Κώστα Σημίτη, σημειώνοντας ότι το εγχείρημά τους, σε επίπεδο φιλοδοξιών έχει αποτύχει από τη στιγμή που η Δημοκρατική Αριστερά «έκοψε κάθε είδους σχέση» και ευχήθηκε να αλλάξει στάση πριν τις ευρωεκλογές, καθώς όπως ανέφερε «μακάρι να συμβεί πριν τις ευρωεκλογές, διότι φοβάμαι ότι μετά τις ευρωεκλογές θα έρθει η συντριβή που εικάζω -και όχι μόνο εγώ- ότι θα επέλθει στις ευρωεκλογές. Αλλά όσο η ΔΗΜΑΡ δεν αλλάζει στάση, λίγη σημασία έχει αν οι 58 θα τα βρουν με το ΠΑΣΟΚ».

Και συνέχισε: “Το να ενώσουμε την Κεντροαριστερά, αν δεν την ενώσουμε, δεν μας ενδιαφέρει αν θα τα βρούμε με το ΠΑΣΟΚ ή όχι. Μικρή σημασία έχει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ΔΗΜΑΡ ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της Κεντροαριστεράς και δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις. Είναι μεγάλη η ζημιά”, επισήμανε.

Το εντυπωσιακό σε όλη αυτή την ιστορία, βεβαίως, είναι ότι άνθρωποι σαν τον Πέτρο Τατσόπουλο έχουν άποψη “ειδικού” για την… “κεντροαριστέρα” και μάλιστα κάποιοι τους θεωρούν και κεντροαριστερολόγους, για να ζητούν -προφανώς- τη γνώμη τους.

Σχετικά άρθρα