Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρεζιλίκια: Νέος τσακωμός Μπουτάρη με Λεβέντη για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις (βίντεο)

Ρεζιλίκια: Νέος τσακωμός Μπουτάρη με Λεβέντη για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 28η Οκτωβρίου, Βασίλης Λεβέντης, Γιάννης Μπουτάρης, Ένωση Κεντρώων, Θεσσαλονίκη, Το ΠΟΤΑΜΙ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Φαίνεται πως η κόντρα του Γιάννη Μπουτάρη με τον Βασίλη Λεβέντη καλά κρατεί και εξελίσσεται σε σφοδρή αντιπαράθεση. Μετά το επεισόδιο πριν από μερικές ημέρες, νέος καυγάς ξέσπασε μεταξύ των δύο ανδρών.

Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη, ετοιμάζεται να πάρει το λόγο ο Βασίλης Λεβέντης. Η εκπρόσωπος του Ποταμιού ζητά να προηγηθεί, γεγονός που αποδέχθηκε ο κ. Λεβέντης.

Όμως, στο μεταξύ, ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αποφασισμένος να κάνει δηλώσεις, γεγονός που αντελήφθη ο κ. Λεβέντης όταν είδε το χέρι του δημάρχου πάνω στο βήμα.

Διαφωνία και γκριμάτσες δυσφορίας

Ανάμεσά τους έγινε ο εξής διάλογος, όπως φαίνεται και στο βίντεο:

Β. Λεβέντης: «Όχι πάλι κύριε Δήμαρχε».

Γ. Μπουτάρης: «Πάλι. Πάλι».

Β. Λεβέντης: «Πάλι το ίδιο;».

Ο κ. Μπουτάρης δεν μίλησε, ωστόσο απάντησε καταφατικά με κούνημα του κεφαλιού.

Η οργή του κ. Λεβέντη δεν κρύφτηκε, καθώς άρχισε τις γκριμάτσες και τις κινήσεις δυσφορίας, όσο μιλούσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Πάντως, μόλις ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων πήρε τον λόγο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο περιστατικό, κατακεραυνώνοντας τον κ. Μπουτάρη για… έλλειψη σεβασμού προς το πρωτόκολλο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του οφείλεται σε προεκλογικούς λόγους.

Δεν είναι η μόνη φορά που οι δύο πολιτικοί κονταροχτυπήθηκαν, καθώς η ένταση μεταξύ τους περισσεύει κατά τους φετινούς εορτασμούς στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο περιστατικό έγινε την Παρασκευή μετά την πανηγυρική δοξολογία στην Θεσσαλονίκη.

Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος αυτός.

Ανάμεσά τους άναψαν τα αίματα και ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «βλάκα» τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων.

Σχετικά άρθρα