Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης έδωσε το «χρίσμα» στον Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Μητσοτάκης έδωσε το «χρίσμα» στον Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Την αμέριστη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην εκ νέου υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους το 1912.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε «καλή δύναμη» στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τον προεκλογικό αγώνα των περιφερειακών εκλογών τον Μάιο του 2019, που, όπως είπε, έχει ήδη αρχίσει πρακτικά και ταυτόχρονα εξέφρασε την εκτίμησή του για το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα ο κ. Τζιτζικώστας στην Περιφέρεια.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ.κ. Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας συζήτησαν για θέματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα