Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Φαινόμενα τύπου Παπαντωνίου δεν μας αφορούν» λέει το ΚΙΝΑΛ

«Φαινόμενα τύπου Παπαντωνίου δεν μας αφορούν» λέει το ΚΙΝΑΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννος Παπαντωνίου, Διαφθορά, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Χριστοδουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

«Φαινόμενα τύπου Παπαντωνίου όχι μόνο δεν μας αφορούν, αλλά μας απωθούν» δήλωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, σημειώνοντας ότι «δεν πρέπει να ‘τσουβαλιάζεται’ ένας ολόκληρος πολιτικός χώρος με εκατοντάδες χιλιάδες στελέχη από τέτοιες υποθέσεις».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM» ο κ. Χριστοδουλάκης επανέλαβε ότι η θέση του κόμματος είναι «όλα στο φως».

«Εμείς πρώτοι το 2007 θέσαμε τον Γ. Παπαντωνίου εκτός παράταξης και κάναμε την αυτοκάθαρση μας, την οποία κανείς άλλος πολιτικός χώρος ακολούθησε» δήλωσε.

Υπενθύμισε παράλληλα πως «η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του 2009-11 ήταν εκείνη που πέρασε Νόμο στη Βουλή που άνοιγε το πεδίο στη Δικαιοσύνη, ώστε να μπορέσει να διερευνήσει πιθανή ροή μαύρου χρήματος», ενώ όπως είπε, «η δική μας παράταξη ήταν εκείνη που πέρασε σειρά από θεσμικές πρωτοβουλίες, όπως ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, ο Εισαγγελέας Διαφθοράς, η άρση του τραπεζικού απορρήτου».

Ερωτηθείς σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι στην οποία αφήνει αιχμές για την περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, ο κ. Χριστοδουλάκης είπε πως «είναι άστοχη, άκαιρη και καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτική».

Για τις τοποθετήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο κ. Χριστοδουλάκης απάντησε ότι «εμείς δεν μπαίνουμε σε τέτοιου είδους λογικές» για να προσθέσει πως «αν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, γι’ αυτό ακριβώς υπάρχει η Δικαιοσύνη και θα πρέπει να κάνει ανεπηρέαστα τη δουλειά της».

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε επίσης πως «χωρίς διάθεση συμψηφισμού θα ήταν καλό αυτή η ευαισθησία από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. τις τελευταίες μέρες για την υπόθεση Παπαντωνίου, να υπάρχει και σε άλλα θέματα».

Σχετικά άρθρα