Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης: Κανείς δεν πίστευε ότι μόνο ο Τσοχατζόπουλος είχε βάλει το χέρι στο μέλι

Παπαδημούλης: Κανείς δεν πίστευε ότι μόνο ο Τσοχατζόπουλος είχε βάλει το χέρι στο μέλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, Διαφθορά, Δικαιοσύνη, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Σκάνδαλο, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Κανείς μέχρι τώρα στην Ελλάδα δεν πίστευε ότι μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε βάλει το χέρι στο μέλι», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας σχετικά με την υπόθεση Παπαντωνίου, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι «η δικαιοσύνη, μετά από μία πολύχρονη καθυστέρηση, άρχισε να εφαρμόζει τα νόμιμα. Θέλω να πιστεύω ότι όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δεν θα επιτεθούν στην Δικαιοσύνη γι’ αυτή της την απόφαση και δεν θα κρυφτούν πίσω από προσχήματα περί δήθεν πολιτικών σκοπιμοτήτων».

Επιπλέον ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε «ελπιζω η αναθεώρηση του Συντάγματος να αλλάξει και αυτήν την άθλια ρύθμιση περί ευθύνης υπουργών. Το άρθρο 86, παράγραφος 2, το οποίο διευκόλυνε τη γρήγορη παραγραφή και την ατιμωρησία».

Σχετικά άρθρα