Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Ξαφά: Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται πίσω από συμβούλους

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Ξαφά: Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται πίσω από συμβούλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δράση, Μιράντα Ξαφά, Νέα Δημοκρατία, Συντάξεις, Συνταξιούχοι, ΣΥΡΙΖΑ,

Κάλεσμα στον Κ. Μητσοτάκη να «σταματήσει να κρύβεται πίσω από “μυστικούς” και “φανερούς” συμβούλους και να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που έχει διαψεύσει πλήρως όλα τα καταστροφολογικά του σενάρια» απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο των δηλώσεων που έκανε η Μιράντα Ξαφά, η οποία τάχθηκε υπέρ των περικοπών των συντάξεων.

«Οι δηλώσεις της άτυπης συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιράντας Ξαφά, στην ΕΡΤ («Επόμενη Μέρα») σχετικά με την ανάγκη περικοπής των συντάξεων δεν προξενούν έκπληξη.

»Το στέλεχος της Δράσης, που εντάχθηκε ως συνιστώσα στη Νέα Δημοκρατία μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία του κόμματος, μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές και αντικοινωνικές τοποθετήσεις, βγαλμένες απευθείας από τα νεοφιλελεύθερα εγχειρίδια του ΔΝΤ» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Η Μ. Ξαφά, άλλωστε, καθιερώθηκε ως ο άνθρωπος των “ειδικών αποστολών” του αρχηγού της ΝΔ όταν τον Νοέμβριο του 2017, σε συναντήσεις που είχε με επενδυτές στο Λονδίνο, υπονόμευε τη χώρα κινδυνολογώντας για την πορεία της οικονομίας.

»Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από “μυστικούς” και “φανερούς” συμβούλους και να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που έχει διαψεύσει πλήρως όλα τα καταστροφολογικά του σενάρια».

Σχετικά άρθρα