Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να τραβάει το χαλί μόνος του κάτω από τα πόδια του

Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να τραβάει το χαλί μόνος του κάτω από τα πόδια του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Έλενα Κουντουρά, Πάνος Καμμένος, Τέρενς Κουίκ, Υπουργείο Τουρισμού,

Παρορμητικός και εμφανώς αγχωμένος ο Πάνος Καμμένος βλέπει παντού συνωμοσίες. Αποτέλεσμα όλης αυτής της ανασφάλειας, η μία αστοχία του να τροφοδοτεί την επόμενη.

Μετά τη μείζονα πολιτική κρίση με τον Νίκο Κοτζιά, σαν να μην χόρτασε, τα έβαλε και με πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός του.

Η στεναχώρια των συνεργατών του, όπως μας είπαν, είναι μεγάλη. Και δεν είναι μόνο στεναχώρια, είναι και απογοήτευση, είναι και αγανάκτηση.

«Πόσο ακόμα θα αντέξουν το «τορπίλισμα» του αρχηγού τους;», συζητούν στους διαδρόμους της Βουλής αλλά και στα δημοσιογραφικά καφέ οι πολιτικοί συντάκτες.

Την Κυριακή μπήκαν στο στόχαστρο κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων ο Τέρενς Κουίκ και η Έλενα Κουντουρά.

Ο Τέρενς Κουίκ, είναι υφυπουργός Εξωτερικών και δήλωσε το αυτονόητο, ότι οφείλει να τηρεί την εξωτερική πολιτική που χαράσσει η κυβέρνηση.

Η Έλενα Κουντουρά όμως;

Η υπουργός Τουρισμού κοιτά τη δουλειά της, τον τουρισμό. Διακρίνεται για τη σοβαρότητά της και είναι εκείνη που έχει κρατήσει μία στάση υπεύθυνη απέναντι στα σημαντικά θέματα της χώρας, όπως είναι τα εθνικά.

Η υπουργός Τουρισμού δεν λειτουργεί με παρορμητισμό. Η μόνη δημόσια θέση που πήρε ήταν όταν αποσαφήνισε το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο υπουργικό, έτσι ώστε να μη παίζονται παιχνίδια με το όνομα της, γράφοντας στο Twitter ότι σε όλη της την πολιτική διαδρομή ότι ψηφίζει κατά συνείδηση.

Προτεραιότητά της Έλενας Κουντουρά είναι η ολοκλήρωση του πετυχημένου έργου αυτής της κυβέρνησης και στόχος της είναι να εξασφαλίσει την επιτυχία στον τουρισμό και το 2019.

Η Έλενα Κουντουρά είναι πολιτικός που θέτει προτεραιότητα το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον, μας είπαν πολιτικοί συντάκτες που παρακολουθούν την πορεία της χρόνια τώρα στη Βουλή και το εννοούν.

Και αφού συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να τραβάει το χαλί μόνος του κάτω από τα πόδια του.

Σχετικά άρθρα