Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυστηρή προειδοποίηση Κοτζιά στους «άθλιους» να σταματήσουν να καρφώνουν τους «συνεργάτες» της Ελλάδας

Αυστηρή προειδοποίηση Κοτζιά στους «άθλιους» να σταματήσουν να καρφώνουν τους «συνεργάτες» της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Κοτζιάς, Υπουργείο Εξωτερικών,

Αυστηρή προειδοποίηση προς δημοσιογραφίσκους του «εκσυγχρονισμού» και του νεοφιλελευθερισμού, αλλά και εν γένει στους εθνικά ανεύθυνους μικρονοϊκούς, να πάψουν να «καρφώνουν» μέσω δημοσιευμάτων και δημόσιων δηλώσεων που διοχετεύονται τα «μυστικά κονδύλια», ιδίως από τη στιγμή που είναι ενήμερη η Βουλή, διότι δημιουργούν πρόβλημα στις υπηρεσίες πληροφοριών και ασφάλειας της χώρας, έστειλε ο Νίκος Κοτζιάς.

Βεβαίως, όπως γνωρίζει ο κάθε δημοκρατικός ψηφοφόρος, η δεξιά διαχρονικά έχει το δόγμα «ας καταστραφεί η χώρα αρκεί να κυβερνήσουμε».

Διότι η παράταξη των τσομπαναραίων, των κοτζαμπάσηδων και των κολίγων τους, μαθημένη από την τουρκοκρατία και παλαιότερα να είναι προσκυνημένη, ουδέποτε απέκτησε εθνική συνείδηση και πατριωτισμό, παρά μόνο πατριδοκαπηλία ανάμικτη με επαρχιώτικα φοβικά σύνδρομα.

Αυτή λοιπόν η φάρα φοβικών πατριδοκάπηλων, ή ίδια που επάνδρωσε τα Τάγματα Ασφαλείας στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής και παλαιότερα υπηρετούσε τους Τούρκους, ίδια απαράλλακτη από την αρχαιότητα που ως ολιγαρχική παράταξη υπονόμευε την πατρίδα για να εισπράττει περσικό χρυσάφι -διότι αυτή είναι διαχρονικά η δεξιά στην Ελλάδα- αυτή η φάρα λοιπόν, ασυνείδητη εντελώς, δεν έχει συναίσθηση πότε σταματά η πολιτική αντιπαράθεση και αρχίζει να ζημιώνεται η πατρίδα.

Το ίδιο εθνικά ανεύθυνη είναι και η παράταξη των ερμαφρόδιτων εκσυγχρονιστών, που αν και είναι δεξιοί κανονικά έχουν κάνει εισοδισμό στη δημοκρατική παράταξη για να την υπονομεύουν.

Η πλειονότητα του ελληνικού λαού, που είναι στη δημοκρατική παράταξη, γνωρίζει ακριβώς ότι αυτά που γράφουμε είναι και η πραγματικότητα.

Όπως έχουμε από το πρωί του Σαββάτου δημοσιεύσει, ήδη έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην Αλβανία εξαιτίας της δημοσιογραφικής ανευθυνότητας.

Διαβάστε σχετικά εδώ: Ανθελληνικό παραλήρημα στην Αλβανία μετά το δημοσίευμα του Δημ. Τάκη στο iefimerida – Ανησυχούν οι Βορειοηπειρώτες

Κάποια πράγματα υπάρχει λόγος που είναι απόρρητα. Και όταν λέμε απόρρητα δεν σημαίνει ότι δεν ελέγχονται από διαβαθμισμένους αξιωματούχους ή εκλεγμένους άρχοντες, σημαίνει ότι δεν λέγονται δημόσια. Διότι όσα χαρακτηρίζονται απόρρητα είναι για να προστατεύεται ο λαός και η πατρίδα. Πράγμα κατανοητό σε όσους αισθάνονται ότι ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν πατρίδα την Ελλάδα.

Ας διαβάσουμε τώρα πολύ προσεκτικά τι διεμήνυσε ο Νίκος Κοτζιάς, στην τελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών στον Αλέξη Τσίπρα:

«Αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες, οι αθλιότητες, περί απορρήτων, δείχνουν ότι σε πάρα πολλές πλευρές ακόμα της ελληνικής κοινωνίας, λείπει η σοβαρότητα και η δημοκρατική ευαισθησία.

»Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Αν ήταν αληθινά αυτά που έλεγαν, και τo κάνουν συνειδητά, είναι σαν να δίνουν ανθρώπους, σαν να λένε σε τρίτες χώρες «μη συνεργάζεστε με τους Έλληνες διότι θα σας δώσουν στο τέλος στη δημοσιότητα, θα σας εκθέσουν, θα σας βάλουν σε κινδύνους».

»Είναι άθλιοι αυτοί που το κάνουν.

»Ποιός θα μας εμπιστευθεί αν δεν επιδείξουμε σοβαρότητα συνολικά, όπως επιδείξαμε, και είμαι ευτυχής, εμείς εδώ στο Υπουργείο;

»Διότι αυτό το ζήτημα, η σοβαρότητα, η νηφαλιότητα, η αίσθηση ευθύνης, είναι στοιχείο της δημοκρατίας.

»Η δημοκρατία δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς σοβαρότητα κι ευθύνη, η δημοκρατία δε μπορεί να λειτουργήσει με την αίσθηση κάποιων ότι μπορεί να τα δίνουμε όλα και να τ’ απαξιώνουμε όλα διότι έτσι μας βολεύει».

Σχετικά άρθρα