Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απέκλεισε συμμετοχή του σε οργανωμένη πτώση της κυβέρνησης ο Γιάννης Μοίρας

Απέκλεισε συμμετοχή του σε οργανωμένη πτώση της κυβέρνησης ο Γιάννης Μοίρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάννης Μοίρας, Περιφέρεια Αττικής,

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ σε τίποτα κοινό μαζί με τον Κυρ. Μητσοτάκη» δήλωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο πρώην γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Γιάννης Μοίρας αποκλείοντας κάθε «οργανωμένη ή συνεννοημένη κίνηση πτώσης» της κυβέρνησης.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του σημειώνει:

«Με όσα έχω συνολικά πει και γράψει για τον Μητσοτάκη, κυρίως όμως με όσα πιστεύω και σκέφτομαι γι ´αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ σε τίποτα κοινό μαζί του, πόσο μάλλον σε οτιδήποτε συνιστά οργανωμένη ή συνεννοημένη κίνηση πτώσης μίας κυβέρνησης που έχει την αποστολή και σε μεγάλο βαθμό φροντίζει να απαλλάξει την πατρίδα, το λαό και τα παιδιά μας από πολιτικές δυναστείες και πολιτικές παρέες που ρήμαξαν οτιδήποτε όρθιο ή ζωντανό υπήρχε και θέλουν να επιστρέψουν για να συνεχίσουν με τα ίδια και χειρότερα.

»Νομίζω ότι όχι απλά συμμέτεχων αλλά πρωταγωνιστής σε αυτή την αποστολή είναι ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος, ένας πολιτικός που ήρθε για να δώσει στην Ελλάδα και στους Έλληνες και όχι για να πάρει και νομίζω πως αυτός είναι και ο ισχυρός κρίκος που τους συνδέει με τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτά προς το παρόν…».

Σχετικά άρθρα