Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Φοβάσαι Κυριάκο, φοβάσαι τον Πάνο Καμμένο

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Φοβάσαι Κυριάκο, φοβάσαι τον Πάνο Καμμένο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Θεόδωρος Τοσουνίδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πάνος Καμμένος,

Τις αναφορές του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στους Ανεξάρτητους Έλληνες κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Άρτα, σχολίασε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Θόδωρος Τοσουνίδης.

«Φοβάσαι Κυριάκο, φοβάσαι τον Πάνο Καμμένο.

»Αυτό άλλωστε δεν ζήτησες, σαν άτακτος μαθητής, να πει η Μαρία στον Ζάεφ για να σε δικαιολογήσει;», δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης.

«Καταλαβαίνω την ανάγκη της κυβέρνησης που βρίσκεται σε αποδρομή να προσπαθήσει να περιγράψει τη ΝΔ ως κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι, αλλά πριν λίγες ημέρες γιορτάσαμε τα 44α γενέθλια και θα το ξαναπώ:

»Η ΝΔ είναι η μεγάλη κεντροδεξιά φιλελεύθερη λαϊκή παράταξη αυτού τόπου.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά με τον ακροδεξιά το κ. Καμμένου, να χαρακτηρίζει τη ΝΔ κι εμένα προσωπικά ως ακροδεξιό, είναι ανέκδοτο» είχε δηλώσει ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης.

Και όσον αφορά στο Σκοπιανό, κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για υποκρισία, υπογραμμίζοντας ότι εφόσον διαφωνεί με τη συμφωνία είχε την ευκαιρία να ρίξει την κυβέρνηση όταν η ΝΔ κατέθεσε πρόταση μομφής τον Ιούνιο αλλά «δεν το έκανε, προτίμησε να κρατήσει την καρέκλα του παρά να διαταράξει την ανίερη αυτή συμμαχία».

Σχετικά άρθρα