Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα: Πολιτικός μίλησε στο FBI για το σκάνδαλο της Novartis – Τι ζήτησε

Βόμβα: Πολιτικός μίλησε στο FBI για το σκάνδαλο της Novartis – Τι ζήτησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FBI - Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, Διαφθορά, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis,

Ραγδαίες αναμένονται το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis, αφού οι έρευνες τόσο των ελληνικών όσο και των αμερικανικών αρχών που τη διερευνούν είναι πλέον πολύ προχωρημένες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, υπάρχει πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση που επικοινώνησε τηλεφωνικά με το FBI προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες – Ti του απάντησαν οι Αμερικανοί;

Μάλιστα σύντομα αναμένεται να ασκηθούν οι πρώτες διώξεις, που –σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας- θα περιλαμβάνουν και ορισμένα πολιτικά πρόσωπα.

Όσο πάντως οι σχετικές έρευνες προχωρούν και πλησιάζουν στο τέλος τους, τόσο στο παρασκήνιο γίνονται κινήσεις και αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες, ορισμένες εκ των οποίων αποτελούν «βόμβες» στις περαιτέρω εξελίξεις, που απειλούν με σοβαρότατες ανατροπές!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τις τελευταίες εβδομάδες συνέβη ένα γεγονός, το οποίο ίσως αποτελέσει θρυαλλίδα συνταρακτικών εξελίξεων!

Συγκεκριμένα ένα πρόσωπο απ’ την Ελλάδα ήρθε σε επικοινωνία με το FBI και πρότεινε να μιλήσει και να κάνει αποκαλύψεις για το σκάνδαλο, κάτι που αν συμβεί θα φέρει τα πάνω κάτω!

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, πολύ γνωστό, είναι σε θέση να γνωρίζει (άλλα) πρόσωπα και πράγματα, ευρισκόμενα στο πυρήνα του μεγάλου σκανδάλου. Προσφέρθηκε μάλιστα να δώσει και πολύτιμα στοιχεία, που έχει στη διάθεσή του.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτή του η «προθυμία» να μιλήσει στις αμερικανικές αρχές σχετίζεται με την επιθυμία του να αποκλειστεί απ’ το σκάνδαλο ή έχει να κάνει με διάθεση να βοηθήσει στην αποκάλυψη και διαλεύκανση ενός σκανδάλου που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα…

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, αναφέρουν ότι από το FBI έλαβε συγκεκριμένες οδηγίες οι οποίες πρέπει να ακολουθηθούν και είναι βέβαιο πώς αν λάβει το πράσινο φως να μιλήσει, το θέμα δεν θα μπορέσει να κρατηθεί κρυφό…

Πάντως στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να απαντήσει, αν αποδέχεται τους όρους που του έθεσαν οι αμερικάνικες αρχές, σε ό,τι αφορά στο ρόλο πολύ γνωστών Ελλήνων πολιτικών.

Οι εξελίξεις αναμένονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, έως και ραγδαίες και σίγουρα θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό.

Σχετικά άρθρα