Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποτάμι: Οι αγορές χορεύουν στον δικό τους ρυθμό

Ποτάμι: Οι αγορές χορεύουν στον δικό τους ρυθμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορές Κεφαλαίου, Δημήτρης Τσιόδρας, Το ΠΟΤΑΜΙ, Τράπεζες,

«Το μόνο μέρος όπου αριθμοί και άνθρωποι ευημερούν είναι οι κυβερνητικές ανακοινώσεις και τα non paper του Μεγάρου Μαξίμου» σχολίασε από το Ποτάμι ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Τσιόδρας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «βρίσκεται στον κόσμο της».

«Τελικά ο κ. Τσίπρας και οι επιτελείς του βαράνε τα νταούλια, αλλά οι αγορές εξακολουθούν να χορεύουν στο δικό τους ρυθμό. Κρατούν την Ελλάδα αποκλεισμένη με απαγορευτικό κόστος δανεισμού, προειδοποιούν για νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, ξεπουλούν τις τραπεζικές μετοχές» δήλωσε ο κ. Τσιόδρας.

Όπως επισήμανε, «η κυβέρνηση στο δικό της κόσμο εξακολουθεί να θριαμβολογεί και να βλέπει επιτυχίες όταν, παράλληλα με όλα τα παραπάνω ανησυχητικά, στο προσχέδιο προϋπολογισμού καταγράφεται μείωση των επενδυτικών ρυθμών, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι σχεδόν αδύνατον να δανειστούν από τις τράπεζες, τα χρέη του κράτους στους ιδιώτες αυξάνονται και τα χρέη των ιδιωτών προς το κράτος πάνε από ρεκόρ σε ρεκόρ κι έχουν ήδη φθάσει τα 101,7 δισ. ευρώ».

Σχετικά άρθρα