Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης: Εμείς λύνουμε προβλήματα – H ζαλισμένη ΝΔ πίνει «τυχαίους» καφέδες παρηγοριάς

Παπαδημούλης: Εμείς λύνουμε προβλήματα – H ζαλισμένη ΝΔ πίνει «τυχαίους» καφέδες παρηγοριάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,

«Εμείς λύνουμε προβλήματα, βήμα-βήμα» αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, συμπληρώνοντας: «Αφήνουμε τη ζαλισμένη ΝΔ να πίνει μυστικούς και “τυχαίους” καφέδες παρηγοριάς».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Θα πείσουμε τους πάντες για πλεόνασμα 3,5% το 2019, χωρίς περικοπή συντάξεων.

»Ως τον Δεκέμβριο θα ψηφιστούν τα θετικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη. Εμείς λύνουμε προβλήματα, βήμα-βήμα. Αφήνουμε τη ζαλισμένη ΝΔ να πίνει μυστικούς και “τυχαίους” καφέδες παρηγοριάς».

«Η ΝΔ και ιδίως η οικογένεια Μητσοτάκη έχουν παράδοση σε πρακτικές μυστικής διπλωματίας με τη FYROM» έγραψε επίσης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε : «Η ΝΔ και ιδίως η οικογένεια Μητσοτάκη έχουν παράδοση σε πρακτικές μυστικής διπλωματίας με τη FYROM. Ο Κώστας Μητσοτάκης με τον στρατηγό Γρυλλάκη, ο Κ. Μητσοτάκης με τη Μαρία Σπυράκη. Όμως, ο πατέρας Μητσοτάκης αναζητούσε λύση με τον Γκλιγκόροφ, ενώ ο γιος το παίζει εσχάτως Σαμαράς!».

Σχετικά άρθρα