Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με ποιον πέρασε τις πρώτες του ώρες στη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης

Με ποιον πέρασε τις πρώτες του ώρες στη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μιχαλολιάκος, Φυλακές Κορυδαλλού, Χρυσή Αυγή,

Κλεισμένοι στον χώρο κράτησης του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι υπόλοιποι προφυλακισθέντες βουλευτές περίμεναν τον Ηλία Κασιδιάρη. Ο Ηλίας Κασιδιάρης πέρασε τις πρώτες ώρες της προφυλάκισης του στο κελί Μιχαλολιάκου με πολύωρες συσκέψεις και συζητήσεις με τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα με τη Real News, οι κρατούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν βγήκαν καν να προαυλιστούν αφού συζητούσαν πυρετωδώς για το τι μέλλει γενέσθαι για την οργάνωση.

Ένα από τα πράγματα που αποφασίστηκαν ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης να παραμείνει εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, μέσα από τη φυλακή, με γραπτές και τηλεφωνικές δηλώσεις.

Ο προφυλακισθείς βουλευτής πάντως ζήτησε να παραμένει στο κελί χωρίς συγκάτοικο.

Τα οκτώ (πλέον) προφυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής κρατούνται σε διαφορετικά επίπεδα των φυλακών Κορυδαλλού ώστε να μην προαυλίζονται μαζί με τα φυλακισμένα στελέχη της «17 Νοέμβρη» που επίσης κρατούνται στον Κορυδαλλό.

Οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής τόνισαν εκ νέου ότι τηρούν απαρέγκλιτα το γράμμα του νόμου όσον αφορά στις προφυλακίσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά άρθρα