Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυβερνητική πηγή: Χωρίς περικοπή συντάξεων και αντίμετρα το προσχέδιο προϋπολογισμού

Κυβερνητική πηγή: Χωρίς περικοπή συντάξεων και αντίμετρα το προσχέδιο προϋπολογισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Κρατικός Προϋπολογισμός, Συντάξεις,

Δεν θα περιλαμβάνεται η περικοπή των συντάξεων και τα αντίμετρα στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που σκοπεύει να καταθέσει η κυβέρνηση στην Κομισιόν στις 15 Οκτωβρίου .

Την είδηση αυτή μετέφερε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος μετά το πέρας της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Νέα Υόρκη με αφορμή την συμμετοχή του στις εργασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό αξιωματούχο το προσχέδιο θα καταγράφει τις προθέσεις της ελληνικής πλευράς και θα περιλαμβάνει τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη.

Η κυβέρνηση θεωρεί ότι υπάρχει ο δημοσιονομικός χώρος και ότι θα υπάρξει σύγκλιση μεταξύ των εκτιμήσεων της Αθήνας και της Κομισιόν.

Όπως τονίστηκε από τον ίδιο τον αξιωματούχο “το κρίσιμο δεν είναι το προσχέδιο αλλά η διεργασία που θα γίνει στην Κομισιόν”.

Οι απαντήσεις και οι παρατηρήσεις που θα λάβει η Αθήνα θα καθορίσουν και τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το κανονικό σχέδιο του προϋπολογισμού που θα κατατεθεί περί το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Σχετικά άρθρα