Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτό είναι το κρυφό διευθυντήριο της Ν.Δ. – Κουμάντο κάνουν Μαρέβα και Νίκος Γεωργιάδης

Αυτό είναι το κρυφό διευθυντήριο της Ν.Δ. – Κουμάντο κάνουν Μαρέβα και Νίκος Γεωργιάδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Γεωργιάδης,

Εκτός από το επίσημο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρχει και το «μυστικό», όπως τουλάχιστον αποκάλυψε στο φύλλο της Τετάρτης η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, στο «στρατηγείο» που στήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην περιοχή του Φιξ επί της οδού Καλλιρόης, συμμετέχουν επιλεγμένοι κορυφαίοι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι συνεδριάζουν τακτικά.

Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος και κάποιες φορές και η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η «Δημοκρατία» βασικό στέλεχος του «μυστικού» επιτελείου είναι ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης, την άποψη του οποίου μετρά πολύ ο κ. Μητσοτάκης, καθώς η φιλοσοφία του αποτυπώνεται ουκ ολίγες φορές και στις ομιλίες του.

Το γιατί ένα τέτοιο επιτελείο είναι μυστικό δεν εξηγείται στο δημοσίευμα.

Ίσως όμως σχετίζεται με το γεγονός ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει κατηγορηθεί για υπόθεση παιδεραστίας στη Μολδαβία.

Η σχετική αποκάλυψη έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια και είχε οδηγήσει τον κ. Γεωργιάδη στην απόφαση να σταματήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ τον Ιανουάριο του 2016.

Ωστόσο, μόλις τρεις μήνες μετά την αποκάλυψη, ο «σεισμός» που προκάλεσε η υπόθεση, δεν φάνηκε να πτόησε ιδιαίτερα τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος εθεάθη στο συνέδριο της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να είχε γίνει τότε γνωστό αν επανέκτησε «ρόλο» στα «γαλάζια» δρώμενα. Τελικά, την απάντηση φαίνεται πως έδωσε το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας».

Σχετικά άρθρα