Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Κοτζιάς συναντήθηκε με την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή – Καλοί φίλοι που στηρίζουν την Ελλάδα

Ο Νίκος Κοτζιάς συναντήθηκε με την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή – Καλοί φίλοι που στηρίζουν την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC), Εβραίοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Νέα Υόρκη, Νίκος Κοτζιάς, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Υπουργείο Εξωτερικών,

Και φέτος ο Νίκος Κοτζιάς, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή. Η συνάντηση είχε προαναγγελθεί από το υπουργείο Εξωτερικών.

Η φιλική και συμμαχική σχέση μεταξύ παγκόσμιου Ελληνισμού και παγκόσμιου Εβραϊσμού επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά στη συζήτηση που είχε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών με τον εκτελεστικό διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής Ντέιβιντ Χάρις.

Όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκε η τριμερής συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ και διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί εξαιρετικά καλά.

Να σημειωθεί ότι οι φίλοι μας Εβραίοι της Αμερικής υποστηρίζουν δυναμικά την Ελλάδα τόσο στο Κογκρέσο όσο και στην αμερικανική κυβέρνηση.

Δεν είναι μυστικό, έχει γραφτεί στον Τύπο, ότι το μπλοκάρισμα των F-35 στην Τουρκία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες των Αμερικανοεβραίων φίλων μας και η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που ξεχνά όσους την ευεργέτησαν.

Η ελληνοεβραϊκή-ελληνοϊσραηλινή συμμαχία είναι μια σχέση ιστορική και είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει θετικά στη διαμόρφωση της παγκόσμιας ιστορίας στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Οι δύο αρχαίοι μας λαοί, πυλώνες του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού, ενωμένοι υπερασπίζονται τις αξίες του δυτικού κόσμου απέναντι στις τυραννίες, στον φονταμενταλισμό και στη μισαλλοδοξία.

Σχετικά άρθρα