Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγχαρητήρια Κουίκ σε όσους στην Κύπρο συντέλεσαν στην απελευθέρωση των δύο Ελλαδιτών μαθητών

Συγχαρητήρια Κουίκ σε όσους στην Κύπρο συντέλεσαν στην απελευθέρωση των δύο Ελλαδιτών μαθητών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Κύπρος, Μαθητές, Τέρενς Κουίκ, Υπουργείο Εξωτερικών, Φώτης Φωτίου,

Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ομόλογό του για θέματα Διασποράς, Προεδρικό Επίτροπο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ Φώτη Φωτίου, για να τον ευχαριστήσει για το αίσιο τέλος της απαγωγής των δύο Ελληνόπουλων, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Κυπριακής Αστυνομίας.

«Κάνατε πολύ σημαντική δουλειά που απέδειξε το υψηλό επίπεδο λειτουργίας της Αστυνομίας σας.

»Επίσης, πρέπει να ευχαριστήσω και όλους εκείνους τους Κύπριους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να δώσουν όποιες πληροφορίες νόμιζαν ότι θα ήταν χρήσιμες, για να φτάσουν οι διωκτικές Αρχές στα ίχνη του δράστη και στην απελευθέρωση των δύο Ελληνόπουλων», δήλωσε ο Έλληνας ΥΦΥΠΕΞ στον Κύπριο Επίτροπο.

Σημειώνεται ότι χθες, σε όλο το δραματικό οκτάωρο της ομηρίας των δύο 10χρονων, που πηγαίνουν σε Κυπριακό σχολείο διότι οι γονείς τους εργάζονται στην Κύπρο, ο κ. Φωτίου σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημέρωνε τον κ. Κουίκ για τις εξελίξεις που αφορούσαν δύο οικογένειες της νεοελληνικής Διασποράς, εκφράζοντάς του μάλιστα τη βεβαιότητα ότι με τις πληροφορίες που ελάμβανε η Κυπριακή Αστυνομία και με την ανάλυσή τους, θα έφταναν στον εντοπισμό του δράστη και στην απελευθέρωση των παιδιών.

Σχετικά άρθρα