Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώναρος διασύρει τον Άδωνι για «τη μη πληρωμή στην ΕΡΤ» – Εξευτελισμός δίχως έλεος

Ο Αντώναρος διασύρει τον Άδωνι για «τη μη πληρωμή στην ΕΡΤ» – Εξευτελισμός δίχως έλεος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Δημόσια Τηλεόραση, ΕΡΤ, Ευάγγελος Αντώναρος, Νέα Δημοκρατία, Τηλεόραση,

Στη νέα δημαγωγία του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να πληρώνει ένα κανάλι «για να μας βρίζει», αναφερόμενος στην ΕΡΤ, απάντησε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ας θυμηθούμε πρώτα όμως τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Την ΕΡΤ την πληρώνω και εγώ και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας» είπε, προσθέτοντας ότι θα εισηγηθεί τη μη πληρωμή της ειδικής εισφοράς υπέρ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

«Ψάχνω πώς οι Νεοδημοκράτες δεν θα πληρώνουν την ΕΡΤ» είπε χαρακτηριστικά.

Στον αχαλίνωτο λαϊκισμό του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος προφανώς και είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι Έλληνες είναι έθνος κρετίνων, για αυτό εξάλλου λέει ό,τι λέει, απάντησε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έγραψε στο Facebook:

«Καιρός είναι να μάθουν οι αδαείς, οι απληροφόρητοι, οι ανόητοι αλλά και οι πολιτικοί καιροσκόποι ότι τέλος για την λειτουργία των δημοσίων (και όχι κρατικών) τηλεοράσεων και ραδιοφώνων καταβάλλεται παντού στην Ευρώπη (αλλά και αλλού). Και είναι μάλιστα υποχρεωτικό.

»Στη Μεγάλη Βρετανία δε είναι η υποχρεωτική η καταβολή του τέλους για κάθε συσκευή τηλεόρασης. Κι αν σε πιάσουν να μη πειθαρχείς, τα πρόστιμα είναι τσουχτερά».

Πάντως με τη… φούρια που έχει πάρει ο Άδωνις Γεωργιάδης το επόμενο που θα πει είναι εάν οι νεοδημοκράτες χάσουν τις εκλογές -που θα τις χάσουν- να ιδρύσουν ανεξάρτητο κράτος, γιατί δεν μπορούν να πληρώνουν φόρους σε μια χώρα που δεν την κυβερνάνε οι ίδιοι.

Η περίπτωση Άδωνι Γεωργιάδη πάντως αξίζει να μελετηθεί ως κοινωνιολογικό φαινόμενο, μιας και είναι αντιπρόεδρος ενός κόμματος που στο παρελθόν, ως βουλευτής άλλου κόμματος, εξύβρισε χυδαία όλους τους αρχηγούς του, που αργότερα υπηρέτησε ως γλίτσας. Που είναι το κοινωνιολογικό φαινόμενο; Ότι οι νεοδημοκράτες, αυτοί οι «εξυπνότεροι» του έθνους μας, ψηφίζουν εκείνον που τους έβριζε πιο χυδαία και από τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους.

Ίσως επειδή ο Άδωνις γνωρίζει ποιοι τον ψηφίζουν για αυτό λέει και τόσο ξεδιάντροπες μπούρδες.

Σχετικά άρθρα