Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ραγκούσης καταγγέλλει το παράδειγμα Μητσοτάκη-Συνολάκη ως τη χειρότερη μορφή κομματισμού

Ο Ραγκούσης καταγγέλλει το παράδειγμα Μητσοτάκη-Συνολάκη ως τη χειρότερη μορφή κομματισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ραγκούσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

«Το παράδειγμα Μητσοτάκη-Συνολάκη είναι η επιτομή της χειρότερης μορφής κομματισμού που έχει καταστρέψει κάθε έννοια επιστημονικότητας, αξιοκρατίας κι αντικειμενικότητας στο κράτος» επισημαίνει σε ανάρτηση του στο facebook ο Γιάννης Ραγκούσης και συνεχίζει:

«Πολιτικός αρχηγός αναθέτει την εκπόνηση επιστημονικής μελέτης για μια φυσική καταστροφή με τόσους αδικοχαμένους ανθρώπους, σε πανεπιστημιακό ενώ αυτός έχει προηγουμένως διοριστεί σε οικογενειακού-κομματικού χαρακτήρα διοικητικό συμβούλιο. (στο ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης).

»Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μόνο στην Ελλάδα των δήθεν άριστων.

»Μόνο σε μια τέτοια Ελλάδα θα αδιαφορούσαν αμφότεροι για το απροσπέραστο ηθικό και δεοντολογικό ασυμβίβαστο.

»Κανείς πολιτικός αρχηγός που πιστεύει πραγματικά στις αρχές της αξιοκρατίας και της αντικειμενικότητας δεν θα προχωρούσε ποτέ σε τέτοια ανάθεση.

»Κανείς επιστήμονας με τέτοιο προηγούμενο διορισμό δεν θα είχε αποδεχτεί τέτοια ανάθεση.

»Εσείς μπορεί να ξαφνιάζεστε. Εγώ όχι. Ο κ.Μητσοτάκης ακριβώς αυτήν την αντίληψη απέδειξε οτι έχει από το 2014, όταν ως Υπουργός κυνικά καθαιρούσε τον πρώτο σε μόρια γενικό διευθυντή για να διορίσει τον τελευταίο.

»Όσοι και όσες υπερασπίζονται το παράδειγμα Μητσοτάκη-Συνολάκη προσφέρουν τη χειρότερη υπηρεσία στο μέλλον της χώρας και στον εαυτό τους.

»Υ.Γ. Ειλικρινά μου φαίνεται εξαιρετικά γελοίο να αναφέρομαι στους δήθεν άριστους … και ορισμένοι/ες να αντιδρούν σαν να είναι άριστοι/ες που τους/τις έθιξα».

Σχετικά άρθρα