Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Κοινωνική αναλγησία στο έπακρο – Θα διώξω τους συμβασιούχους, δεν θα κάνω προσλήψεις

Μητσοτάκης: Κοινωνική αναλγησία στο έπακρο – Θα διώξω τους συμβασιούχους, δεν θα κάνω προσλήψεις

Αναδεικνύοντας την τεράστια κοινωνική αναλγησία που τον διακατέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε, χωρίς αιδώ, ότι πρόκειται να συρρικνώσει το Δημόσιο και να απολύσει όλους τους συμβασιούχους που εκτιμώνται περί τις 100.000 απασχολούμενους.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε πάλι για ένα μικρό δημόσιο αποκρύβοντας εντέχνως, όπως συνήθως πράττει, ότι το δημόσιο επί της ουσίας είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι στρατιωτικοί, οι πυροσβέστες,οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί, οι γιατροί και το προσωπικό των κρατικών νοσοκομείων, οι εργαζόμενοι σε δήμους και περιφέρειες και γενικότερα όλοι εκείνοι που δίνουν μάχες για την ελληνική κοινωνία, την οποία όπως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να εξαθλιώσει προς όφελος των ολιγαρχών που υπερασπίζεται.

Όσον αφορά τους συμβασιούχος, ο κ. Μητσοτάκης με μεγάλη ευκολία είπε ότι δεν πρόκειται για απόλυση η εκδίωξη τους από το δημόσιο και το πέταμα τους στην ανεργία, αφού λήγουν οι συμβάσεις τους!

Σχετικά άρθρα