Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Θλίψη και ανησυχία» έπαθε ο Δανέλλης από τις υστερίες Κουμουτσάκου στο ΕΣΕΠ

«Θλίψη και ανησυχία» έπαθε ο Δανέλλης από τις υστερίες Κουμουτσάκου στο ΕΣΕΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) με θέμα την σύσταση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας χαιρέτησε εξερχόμενος ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

«Το Ποτάμι, από τον Δεκέμβριο του 2016», όπως δήλωσε, «έχει καταθέσει πλήρη πρόταση σχεδίου νόμου για την σύσταση ενός Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

»Όλα δείχνουν ότι είτε ο συντονισμός, είτε ο μακροχρόνιος σχεδιασμός κάθε άλλο παρά πολυτέλεια αποτελούν για τον τομέα της Εθνικής Ασφάλειας».

Ο κ. Δανέλλης τόνισε την ανάγκη «να καλλιεργηθεί κουλτούρα συνεννόησης και συναίνεσης των πολιτικών κομμάτων κυρίως και κατ’εξοχήν στα ζητήματα της Ασφάλειας» επισημαίνοντας ότι «για αυτό τον λόγο χαιρετίζουμε τη σημερινή συζήτηση στο ΕΣΕΠ και περιμένουμε τη συνέχεια στη Βουλή με την κατάθεση του σχεδίου νόμου για την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας».

Σχολιάζοντας την αποχώρηση των εκπροσώπων της ΝΔ είπε:

«Μου προκάλεσε θλίψη και ανησυχία αλλά με επιβεβαιώνει στο ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη στην καλλιέργεια της συνεννόησης και της συναίνεσης κυρίως σε αυτά τα θέματα που αφορούν εξωτερική πολιτική και ασφάλεια».

Διαβάστε τι συνέβη: Πρωτοφανές! Ο Κουμουτσάκος άρχισε τις υστερίες μέσα στο ΥΠΕΞ αδιαφορώντας για την εθνική ασφάλεια της χώρας

Σχετικά άρθρα