Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κακλαμάνης: Κολοσσιαίο θέμα η διόγκωση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ

Κακλαμάνης: Κολοσσιαίο θέμα η διόγκωση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Γεωργίου, Διόγκωση Ελλείμματος, ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά, Νικήτας Κακλαμάνης,

Κολοσσιαίο θέμα χαρακτηρίζει ο Νικήτας Κακλαμάνης την δικαστική εξέλιξη της ΕΛΣΤΑΤ και έστερψε τα βέλη του κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ.

«Δεν μπορεί πλέον ο κ. Γεωργίου, μετά τη χθεσινή απόφαση, να παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ. Παραπέμπεται για ανάκριση με την κατηγορία του κατηγορουμένου» υπογράμμισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Όμως ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν έμεινε μόνο εκεί. Προχώρησε ένα βήμα χαρακτηρίζοντας την υπόθεση ως μια ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση στην επαναδιαπραγμάτευση του χρέους.

«Πρόκειται περί κολοσσιαίου θέματος, το οποίο, εάν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, όπως λέει το πόρισμα, ιδού πεδίον λαμπρόν στην κυβέρνηση να κάνει επαναδιαπραγμάτευση του χρέους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν αποδειχθεί ότι ήταν πλαστά τα στοιχεία» τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Να σημειώσουμε ότι χθες το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμα ζητά τη διενέργεια περαιτέρω ανάκρισης αναφορικά με την υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) και τις καταγγελίες της πανεπιστημιακού και τότε μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωής Γεργαντά, για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος το 2009, προκειμένου η χώρα να ενταχθεί στο μηχανισμό στήριξης.

Σχετικά άρθρα