Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις ροκ σταρ ή… ευαγγελικός πάστορας; Κάνει ομιλία στην Καλαμάτα και έβαλε εισιτήριο 15 ευρώ

Άδωνις ροκ σταρ ή… ευαγγελικός πάστορας; Κάνει ομιλία στην Καλαμάτα και έβαλε εισιτήριο 15 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Καλαμάτα, Νέα Δημοκρατία,

Υπό το φως των τελευταίων δηλώσεων του βουλευτή και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τα χρέη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή η ομιλία, με γενική είσοδο 15 ευρώ, την οποία διοργανώνει η Τοπική Οργάνωση στο ξενοδοχείο «Horizon Blue» στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη, όπως γράφει η ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδας «Θάρρος», είχε προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου 2017 (με εισιτήριο 10 ευρώ), αλλά είχε αναβληθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του αντιπροέδρου της Ν.Δ.

«Μόνο στη… μαύρη αγορά βρίσκει κανείς πλέον εισιτήρια» λέει χαμογελώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ η ομιλία αποκτά ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά, καθώς παρών θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επρόκειτο να παραβρεθεί και στην ομιλία που είχε αναβληθεί το 2017, αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα 247news.

Υπενθυμίζουμε ότι στις τελευταίες περίφημες δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ισχυρίζεται ότι λόγω κρίσης το κόμμα του βρέθηκε σε αδυναμία όπως όλοι οι πολίτες και ζητά ρυθμίσεις για το δάνειο των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Μόνο που κανείς πολίτης και καμιά επιχείρηση της πραγματικής οικονομίας δε δανείστηκε 200 εκατομμύρια ευρώ με αστείες εγγυήσεις.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν νέα σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, κάλεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, να δώσει εξηγήσεις, τόσο για τα χρέη της Ν.Δ. όσο και για τις απαράδεκτες –όπως τις χαρακτηρίζει- δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη περί διαγραφής χρεών του κόμματός του.

Από την πλευρά της, η Ν.Δ. τονίζει ότι δεν έχει κοινοποιηθεί στην ίδια απόφαση του δικαστηρίου, κατόπιν της προσφυγής της Τράπεζας Πειραιώς που αφορά στην εξόφληση των χρεών του κόμματος.

Πηγές της Πειραιώς αναφέρουν ότι δεν έχει υπάρξει καμία δέσμευση ή κατάσχεση και εφόσον κοινοποιηθεί, «θα εφεσιβάλλουμε την απόφαση».

Πάντως, στη σημερινή επίσκεψη στην Καλαμάτα αναφέρθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης κλείνοντας την εκπομπή του, η οποία μεταδίδεται στα κοινωνικά δίκτυα. Σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα είμαι στην Καλαμάτα με τον καλύτερο πρωθυπουργό της εποχής της κρίσης. Θα περάσουμε καταπληκτικά».

Πώς να μην περάσετε «καταπληκτικά», σχολιάζει το TRIBUNE, αφού βάλατε τον κοσμάκι να πληρώσει 15 ευρώ εισιτήριο για να ακούσει τα παραληρήματά σας.

Ούτε ευαγγελικός πάστορας να ήταν ο Άδωνις, με λάιβ θαύματα, δεν θα είχε τέτοια επιτυχία.

Ενδιαφέρον θα είχε να βάλει και μια χορωδία πίσω του να ψέλνει γκόσπελ, ενώ βγάζει τα πύρινα κηρύγματά του.

Εν τω μεταξύ ήδη το διαδίκτυο «γλεντάει» την ομιλία με εισιτήριο του Άδωνι:

Σχετικά άρθρα