Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώναρος συνέχισε τις αποκαλύψεις για τις πιέσεις εντός της Ν.Δ.

Ο Αντώναρος συνέχισε τις αποκαλύψεις για τις πιέσεις εντός της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Αντώναρος, Θεσσαλονίκη, Νέα Δημοκρατία,

Δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη που έκανε περί εν ενεργεία βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι δέχονται «αφόρητες πιέσεις από την ηγεσία του κόμματος να εγκαταλείψουν τις σίγουρες έδρες για να είναι υποψήφιοι περιφερειάρχες», ο Ευάγγελος Αντώναρος επανέρχεται με νέο ρεπορτάζ για τις παρασκηνιακές διεργασίες στο εσωτερικό της Πειραιώς.

«Και τα όργανα συνεχίζονται!», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών Κώστα Καραμανλή, ενώ στη συνέχεια μπαίνει στο «ζουμί»:

«Άλλοι δύο εν ενεργεία βουλευτές (ο ένας στη Βόρεια ο άλλος στη Νότια Ελλάδα) δήθεν θέλουν αλλά στην ουσία πιέζονται να αφήσουν την έδρα τους και να πάνε για υποψήφιοι δήμαρχοι. Αυτά για πρόγευση».

Καταλήγοντας στην ανάρτησή του, ο κ. Αντώναρος προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις, οι οποίες θα σχετίζονται με τους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ εκτιμά πως «όπως πάνε τα πράγματα θα τους χάσει και τους δύο η ΝΔ».

«Κάποια άλλη στιγμή θα σας πω τι θα γίνει στο δήμο Αθηναίων και στη Θεσσαλονίκη…τους οποίους — όπως πάνε τα πράγματα — θα τους χάσει και τους δύο η Νέα Δημοκρατία», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα